Startsidan Inackordering Undervisning Hästar Helena Till salu Blandat Kontakt
Inackordering

Hos oss kan Du hyra boxplats till Din islandshäst. Vi tar hand om mockning, in- och utsläpp samt utfordring. Du kan helt koncentrera Dig på ridning och samvaro med Din häst. Du har tillgång till belyst paddock, 20 x 40 m, samt en rundpaddock för longering, även den är belyst. Omgivningarna bjuder på miltals vackra och bra ridvägar. I stallet finns varmvatten. Varje box är utrustad med "egen" vattenkran och hink så att hästarna slipper dricka ur vattenkopp. Hästen får på så sätt i sig mer vatten eftersom de kan dricka fritt och utan ansträngning.

Vi har också en trivsam fikastuga som står till Ditt förfogande. Här kan Du slappna av och läsa hästtidningar eller böcker medan Du tar en fika.

Du kan också lämna Ditt ungsto eller Din valack på bete hos oss. (Hingstbetet är vilande för tillfället men kan tas upp igen om efterfrågan finns. Ring och hör efter!) Gården erbjuder cirka 13 ha stora hagar där hästarna har tillgång till utestall. I hagarna finns salt- och mineralstenar och självklart friskt vatten. På vintern använder vi eluppvärmda vattenkar.

Du kan också lämna Din ridhäst för en kortare betesperiod, sommar- eller vintertid. Om Du vill att Din häst ska få förmånen att gå i en större flock under sin viloperiod, går det bra att lämna hästen hos oss.

Vinterhage - Adam i förgrunden

Foto: Christina Leijon


Pris för boxplats med fullservice inkl. kraftfoder och hö: 2 400 Kr/mån inkl moms

Pris på bete sommartid: 800 Kr/mån inkl moms

Pris på bete övrig tid: 1 000 Kr/mån inkl moms (inkl silage/hö)


 
Uppdaterad den 17 mars 2010 - Copyright ©Anstorp Islandshästgård